Om BrodeRibe

BrodeRibe 2020 ER AFLYST

Vores broderifestival, BrodeRibe 2020 sætter broderiet i centrum som kunsthåndværk og udtryksform. I løbet af weekenden vil der være inspiration at hente gennem foredrag og workshops, hvor der vil være noget for både garvede brodøser og nybegyndere. 

Festivalen finder sted i weekenden d. 13.- 15. marts 2020 i Ribes smukke kulturhistoriske bymidte, hvor alle aktiviteter vil være inden for gåafstand. 

I kan besøge markedspladsen med udstilling, gratis broderi-aktiviteter samt boder med salg og gode råd. Fællesmiddag med god mad og broderi. Foredrag. Yoga for brodøser. Kunstmuseet TRAPHOLT, er vært for den gratis workshop, “Grænseløse Sting” – et borgerindragende kunstprojekt i forbindelse med Genforeningen 2020.

Alle workshops er tilknyttet en frivillig, som sørger for kaffe/te og lidt til ganen. Hver workshop har max 15 pladser, så der bliver tid til at hver enkelt deltager kan få den hjælp og rådgivning, der er brug for. Materialeudgifter betales direkte til underviseren. 

Alle workshops afholdes efter programmet.
Ret til ændringer forbeholdes.

Du kan læse mere om festivalens aktiviteter og se det fulde program under Program i fanen til venstre. I denne fane finder du også mulighed for at købe billetter til workshops, foredrag og spisning. 

Vi håber I vil være med!

Kærligst, 

BrodeRibe

Ann Mia, Mette K, Helle, Mette M og Lisbet

….som er en håndfuld glade, amatør-brodøser, som bare elsker broderi og SÅ gerne vil dele begejstringen med andre. Vi har aldrig før lavet en festival, så vi håber at I vil bærer over med os og vores “begynder-vanskeligheder”.