Ribe Bryghus

Ribe Bryghus

Ingen festival uden øl…….og derfor er Ribe Bryghus naturligvis med som vært for et arrangement under BrodeRibe!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 216996_ribe-bryghus-facade-1-1024x576.jpg

Ribe Bryghus startede i 2006 og  ligger i den helt gamle del af Ribe by.

Målet har aldrig været at forsyne hele landet, men mere at fremstå som “Ribes Bryghus” med salg og levering i Ribe og i de nærmeste omegnsbyer – se listen over vore trofaste forhandlere.

Brygudstyret har tidligere fungeret som “pub-bryggeri” i England, og tankene er derfor konstrueret i en charmerende kombination af teknik, rustfrit stål, kobber og lakeret træ.

Autenticitet og kvalitet to sider af samme sag. Af samme grund sættesi en stor ære i at øllet er håndværk fra ende til anden – fra valsning af malt, til påsætning af etiketter. Man kan være 100% sikker på at øllet altid er brygget af os selv – efter egne opskrifter, og ikke importeret eller licensbrygget et helt andet sted på kloden. Alle råvarer er nøje udsøgt og så vidt muligt af dansk herkomst – og allerhelst høstet eller produceret så lokalt som muligt. Smag og behag er meget individuel, og kan derfor ikke diskuteres. Fælles for alle øllene er dog at de virkelig smager af noget, med stor spredning fra de helt lyse til de helt mørke øltyper.

I dette efterår er der sat gang i udvidelse/flytning. Læs mere her.

Pga ovenstående, er arrangementet under festivalen ikke planlagt endnu, men følg med på hjemmesiden.