Protestbroderi med Tonja Rosenblad, søndag den 14. marts kl. 10-13

DKK 295,00

Søndag d. 14. marts 2021 kl. 10 – 13

Jeg bruger broderiet som et middel til at kommentere magthavernes ordbrug og andre mere eller mindre politiske forhold i det omgivende samfund. Broderiet har givet mig en stemme, og jeg oplever, at det er nemmere for mig at have en spids nål end en skarp tunge. For mig er det imidlertid vigtigt, at der en balance mellem form og indhold, og derfor bestræber jeg mig på at arbejde med et sikkert æstetisk udtryk.

På workshoppen vil jeg præsentere de teknikker, jeg bruger i mit arbejde med tekst på papir og stof. Jeg vil lave et par forslag til mindre værker, som deltagerne kan arbejde med, hvis de kommer uden ideer til tekst. Men først og fremmest vil jeg være behjælpelig med at få samlet en tekst til et grafisk velfungerende billede, hvis deltagerne kommer med egne tekstoplæg.

Protesttekster kan være alt fra politiske kommentarer, opfordringer eller påbud. Selv har jeg arbejdet med ”Sig nej”, ”SMYKKELOV/SMYKKEROV”, ”LEDERE UDEN ANSVAR” og meget, meget mere. Man kan sågar vælge en mere positiv tilgang á la ”Sig ja” eller ”PYT” – selv om det er ret atypisk for mig!

Jeg tager materialer med til at lave badges eller mindre billeder (på stof eller papir), men deltagerne er naturligvis også velkomne til at tage egne materialer med – tøj, gammelt broderi mm. Jeg forventer, at alle deltagere selv medbringer broderigarn (bomuld), nåle, saks.

Ekstra materiale udgift: 25 kr.

Workshoppen finder sted i caféen på Museet Ribes Vikinger, Odins Plads 1, 6760 Ribe

 

Ikke på lager

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Protestbroderi med Tonja Rosenblad, søndag den 14. marts kl. 10-13”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *